'Romelu Lukaku wordt in opvallende ruildeal betrokken zodat Chelsea ex-speler van Charleroi kan halen'

'Romelu Lukaku wordt in opvallende ruildeal betrokken zodat Chelsea ex-speler van Charleroi kan halen'

Victor Osimhen zou Napoli aan het einde van het seizoen kunnen verlaten. Heel Europa is geïnteresseerd, de biedingen blijven oplopen.

Victor Osimhen heeft er waarschijnlijk zijn laatste seizoen opzitten in Italië. De voormalige aanvaller van Sporting Charleroi behoort nu tot de beste spitsen ter wereld, en ziet de grootste Europese clubs vechten voor hem.

De grootste kanshebber op het moment lijkt PSG te zijn, dat op zoek is naar een nieuwe sterspeler om Kylian Mbappé te vervangen, die op weg is naar Real Madrid.

Maar de Franse hoofdstedelijke club heeft nu te maken met concurrentie van een andere Europese grootmacht: Chelsea. De Blues lijken echter moeite te hebben om de afkoopsom van de speler te betalen, die geschat wordt tussen 120 en 130 miljoen euro, en hebben een bijzondere deal voorgesteld.

Volgens La Gazzetta dello Sport wil de Londense club 80 miljoen euro aan Napoli betalen, een jonge speler in de deal betrekken, en... Romelu Lukaku.

Die keert na zijn uitleenbeurt bij AS Roma terug naar Chelsea. Lukaku naar Napoli, na eerder voor Inter en Roma te hebben gespeeld?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties