Hele resem doelmannen in beeld bij Anderlecht

De Nijs Michael
| 19 reacties
Hele resem doelmannen in beeld bij Anderlecht

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht moet dit seizoen wellicht niet meer rekenen op Daniel Zitka. De Tsjechische international ligt voor maanden in de lappenmand als gevolg van een breuk die hij opliep in het duel tegen Dender. Paars-wit zoekt daarom een vervanger voor de doelman.

In eerste instantie dacht Anderlecht er aan om Silvio Proto, momenteel op huurbasis actief bij Germinal Beerschot, terug naar het Astridpark te halen, maar beide teams konden niet tot een akkoord komen. Daarom onderzoekt paars-wit nu enkele nieuwe pistes.

Zo volgen de Brusselaars de prestaties van Yves Ma-Kalambay (foto) op de voet, de Belgische jeugdinternational ligt momenteel onder contract bij het Schotse Hibernian. Daarnaast is ook Sinan Bolat, de derde doelman van Racing Genk, een optie. Tevens kan ook Brian Vandenbussche, de Belgische doelman van Heerenveen die zijn plaats onlangs moest afstaan aan Steppe, op interesse uit de hoofdstad rekenen.

Eerder raakte ook al bekend dat Anderlecht interesse toont in Antwerp-doelman Ristovic, Westerlo-doelman Yves De Winter en Moeskroen-sluitpost Mark Volders. Daarnaast zouden ook KV Mechelen-goalie Olivier Renard en Charleroi-keeper Bertrand Laquait gevolgd worden door Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties