Keert Itzhaki terug naar Racing Genk?

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Keert Itzhaki terug naar Racing Genk?
Foto: © SC

Keert Barak Itzhaki terug naar Racing Genk? Beitar Jeruzalem wil de aanvaller van de hand doen en heeft nog geen volledige transfersom betaald aan de Limburgse club.

Itzhaki keerde afgelopen zomer terug naar Beitar Jeruzalem en werd er onthaald als een grote held. Zes maanden later verkeert de club in financiële problemen en moet Itzhaki terug vertrekken. De aanvaller weegt te zwaar op het loonbudget.
 
Beitar Jeruzalem hoopt Itzhaki terug te slijten aan Racing Genk. De Limburgers verkochten de speler afgelopen zomer voor 800 à 900.000 euro, maar gingen akkoord dat de transfersom in schijven zou betaald worden.
 
De Israëliërs betaalden Racing Genk nog maar 300.000 euro en heeft geen geld meer om het resterende bedrag te betalen. De club zoekt een oplossing om een rechtszaak te vermijden.
 
Vraag is of Racing Genk een terugkeer van Itzhaki ziet zitten en niet liever voor het geld kiest. De club versterkte zich tijdens de winter al met Tom De Mul en Stein Huysegems. Het vertrek van Itzhaki was afgelopen zomer ook niet bijzonder hartig.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties