Eduardo is weer voetballer (en meteen belangrijk)

Kristof Blomme
| 1 reacties
Eduardo is weer voetballer (en meteen belangrijk)
Foto: © SC

Eduardo Da Silva is weer voltijds voetballer. De Braziliaanse aanvaller, die ongeveer een jaar out was na een zware beenbreuk, scoorde twee keer in de bekerpartij tegen Cardiff.

Arsenal won maandag gemakkelijk met 4-0 van tweedeklasser Cardiff City. Na de wedstrijd waren alle ogen gericht op aanvaller Eduardo Da Silva. De Braziliaan liep vorig jaar in februari een zware beenbreuk op na een drieste tackle van Martin Taylor. Bijna een jaar later is hij weer helemaal terug. Hij tekende voor twee doelpunten van de Gunners. Halfweg de tweede helft kreeg de spits een staande ovatie bij zijn vervanging. 

Eduardo zelf sprak over de mooiste dag van zijn leven. "Het was een speciaal moment om te scoren, heel emotioneel." Manager Wenger gaf toe dat hij even gevreesd had voor de carrière van zijn Braziliaanse voorspeler. "Ik zit al een lange tijd in het vak en heb al enkele spelers niet zien terugkeren na zo'n blessure. Ik was meer sceptisch dan de speler zelf. Hij is mentaal ijzersterk, ik heb nooit enige twijfel gezien bij hem."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties