Topper van zondag voor vol Jan Breydelstadion

Nico Wieme
| 29 reacties
Topper van zondag voor vol Jan Breydelstadion
Foto: © SC

Wie nog een ticket wil voor de topper tussen Club Brugge en Anderlecht zal snel moeten zijn. De klassieker in de Pro League zal zo goed als zeker voor een vol Jan Breydelstadion gespeeld worden.

Club Brugge leeft weer op na enkele mindere jaren. Het voetbal dat Adrie Koster zijn team laat spelen, staat de supporters duidelijk aan, ook al wisselen goede en minder goede resultaten elkaar af. De Nederlandse coach heeft alvast lijn in het elftal gebracht en dat zorgt ervoor dat blauw-zwart vaak veel kansen creëert. Alleen in verdedigend opzicht heeft Koster nog wat werk aan de winkel, want wekelijks moet Club toch ook een aantal tegenkansen toestaan.

Anderlecht is sinds vorig weekend alleen leider in de Pro League. Paars-wit nam een flitsende start, maar viel nadien wat terug. Afgelopen zondag werd Germinal Beerschot al bij al met gemak opzijgezet. Door het gelijkspel van Club op Moeskroen staan de Brusselaars alleen aan de leiding met 20 punten, dat zijn er twee meer dan Club Brugge.

Aanstaande zondag spelen beide teams tegen elkaar met de leidersplaats als inzet. Dat zal vermoedelijk gebeuren voor een uitverkocht Jan Breydelstadion. Het blauw-zwarte bestuur laat weten dat er voor de Clubfans nog slechts 50 tickets te koop zijn. Het Anderlechtvak is uitverkocht. Het wordt alvast uitkijken naar een hopelijk bruisende topper, met veel kansen, mooi voetbal en veel sfeer.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties