Vossen: "Als team waren we sterker"

Steurbaut Kersten
| 12 reacties
Vossen: "Als team waren we sterker"
Foto: © SC

Jelle Vossen was de matchwinnaar van Cercle Brugge. Hij maakte al zijn vierde doelpunt in groen-zwarte loondienst. De aanvaller weigert echter de pluimen op zijn hoed te steken.

“Ik wil niets horen over Vossen, Coppens of Kelhar. Cercle heeft vandaag als ploeg de wedstrijd gewonnen”, is de spits duidelijk. “Als team waren we vandaag sterker. Dat heeft de doorslag gegeven.”

Vossen zette zich achter de strafschop om het enige doelpunt van de avond te maken. “Er was niemand aangeduid, maar ik heb mijn verantwoordelijkheid genomen. Bij de beloften neem ik altijd de strafschoppen. De voorbije twee à drie jaar heb ik er nog geen enkele gemist.”

Hij lag echter ook aan de basis van de strafschop aan de andere kant. “Je weet dat als zij een lichte duw krijgen, dat de scheidsrechter de bal op de stip zal leggen. Gelukkig missen ze. We mochten vandaag met niets minder dan de drie punten tevreden zijn, anders was het gewonnen punt op Standard al weggegooid.”

Cornelis: “Op training vliegen ze binnen”

Hans Cornelis stond bij Cercle terug in de basis. “We speelden tijdens de eerste helft goed, maar misten teveel kansen. Als we er een paar intrappen, kunnen we vrijer voetballen. We trainen nochtans veel op de afwerking en daar vliegen ze binnen. Het is een superbelangrijke zege. Bij een nederlaag bleven we in de kelder, nu staan we mooi negende.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties