Boskamp blijft bij Beveren ondanks resultaten

Mathias Dumarey
| 28 reacties
Boskamp blijft bij Beveren ondanks resultaten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Johan Boskamp (foto) kent niet zijn beste tijd bij SK Beveren. De Wase tweedeklasser bengelt onderin de rangschikking en dat ondanks uitgesproken ambities bij de aanvang van het seizoen.

SK Beveren staat achttiende in het klassement met amper zeven punten uit tien wedstrijden. Trainer Johan Boskamp krijgt het dus zwaar te verduren. De Nederlander geeft vandaag in HLN toe dat hij er al aan heeft gedacht om op te stappen, maar dat hij anderzijds het laf zou vinden om nu te vertrekken.

"Ik heb al gedacht wat ik nog loop te doen in Beveren. Ik had een moeilijke periode en zette alles op een rijtje. Maar dan komt dat vreemde karakter van mij weer boven en is dat gevoel snel weer weg. Ik vind het nog altijd leuk want anders was ik er al lang mee gestopt. Maar ik had het er wel moeilijk mee", aldus Boskamp.

"Wat er nu moet gaan gebeuren? Tja, we moeten winnen, niet met oogstrelend voetbal, maar met opgestroopte mouwen. Elk punt dat verloren gaat, is weg. We spelen straks tegen rechtstreekse concurrenten Doornik en Luik. Het zijn superbelangrijke weken dus. Misschien dat de bekerwedstrijd van morgen tegen Roeselare voor verandering kan zorgen. Hopelijk zullen we lekker ontspannen voetballen. Ik moet er alleen voor zorgen dat ze die bal er ook inschieten." (AN)



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties