Hermans geniet ondanks forfaitcijfers

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Hermans geniet ondanks forfaitcijfers
Foto: © SC

Sebastien Hermans voetbalde in het verleden vijf seizoenen voor het eerste elftal van Club Brugge. Met Hamme kwam hij voor het eerst in drie jaar terug naar het Jan Breydelstadion. Ondanks de zware nederlaag blikt de middenvelder tevreden terug.

“Dit was genieten”, lacht Hermans. “Voor iedereen. Ik ben zelf nog altijd supporter van Club Brugge en het doet me deugd dat ze eerste staan en dat ze terug mooi voetbal brengen. De laatste jaren was het wat minder”

Hermans kent nog enkele spelers uit de huidige kern van blauw-zwart. “Het was plezant om hier nog eens terug te komen en het deed deugd om enkele spelers nog eens terug te zien. Ik heb nog samengespeeld met Stijnen, Geraerts en Blondel.”

 

De 5-0 weegt toch een klein beetje. “Ik had liever wat minder tegendoelpunten gezien, maar we hebben hier zeker getoond dat we kunnen voetballen. We kwamen er een paar keer goed uit en de eerste kans van de wedstrijd was zelfs voor mij.”

“Ik zeg niet dat als die er was ingegaan dat we een andere wedstrijd hadden gezien, maar het toont aan dat we geprobeerd hebben om te voetballen.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties