Koster: "Hamme kwam met voetballende instelling"

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Koster: "Hamme kwam met voetballende instelling"
Foto: © SC

De kwalificatie, vijf doelpunten, geen blessures en goede prestaties van de Brugse beloften. Meer kon Club-coach Adrie Koster zich niet wensen. Een tegenstander die wil voetballen was een mooie extra.

“Het belangrijkste vandaag was de overwinning, de manier waarop was van minder belang”, stelt Koster. “Ik heb enkele spelers wat rust kunnen gunnen om blessures te vermijden en andere jongens ritme laten opdoen. In die doelstelling zijn we geslaagd.”

“Het klasseverschil was te groot. Het was alleen een kwestie van wanneer de doelpunten zouden vallen. De 2-0-ruststand was ideaal. Zo kon ik nog enkele extra spelers rust gunnen.”

Koster loofde zijn collega-trainer. “Hij is met een gezonde voetbalinstelling naar Brugge gekomen. Dat mag ook gezegd worden. Ze hebben zich niet ingegraven en ook na rust bleven ze proberen om druk te zetten.”

Van Acker

Wat vond de Nederlander van het debuut van Van Acker? “Die jongen heeft zich duidelijk gemanifesteerd. Hij liet de bal goed spelen en speelde goed vanuit zijn positie. Ik ben zeer tevreden over zijn wedstrijd.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties