"Kouemaha moet alles op rijtje zetten in bovenkamer"

Nico Wieme
| 7 reacties
"Kouemaha moet alles op rijtje zetten in bovenkamer"
Foto: © SC

Dorge Kouemaha werd door Adrie Koster op non-actief gezet na zijn negatieve uitlatingen van dinsdag aan het adres van Club Brugge. De Kameroener beweerde toen dat hij spijt had voor blauw-zwart te hebben getekend.

Adrie Koster duldt geen egotripperij in de kern van Club Brugge. De Nederlander nam Dorge Kouemaha niet op in de kern voor de bekermatch tegen VW Hamme na zijn kritiek van dinsdag. “Hij heeft zijn eigen belang laten primeren op het teambelang en dat kan niet”, oordeelde Koster in HLN. “Dorge moet een keer alles op een rijtje zetten in zijn bovenkamer.”

 

“Dorge mag ontevreden zijn en ik kan begrijpen dat hij meer wil spelen, dat is zijn goed recht, maar hij mag zijn gelijk maar op één manier tonen: met prestaties op het veld. Wat Dorge gedaan heeft, is niet slim. Ik heb hem vorige week nog gezegd dat hij geduld moet hebben. Daarom begrijp ik zijn reactie niet goed”, zei Koster.

 

Kouemaha had al een aantal speelkansen gekregen, onder andere afgelopen weekend op Roeselare. “Er zouden voor hem zeker nog kansen komen. Ik heb de regels nu wat aangescherpt en wat mij betreft, is dit incident gesloten”, aldus nog Koster.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties