Pellegrini schaamt zich dood voor wanvertoning

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Pellegrini schaamt zich dood voor wanvertoning
Foto: © SC

Real Madrid ging gisterenavond met de billen bloot bij derdeklasser Alcorcón. In de Madrileense voorstad werd het maar liefst 4-0 voor de derdeklasser. De Chileense Real-coach Manuel Pellegrini (foto) schaamt zich dood voor het debacle.

"Ik schaam mij enorm voor de prestatie van het elftal. Er is geen reden om naar een verklaring te zoeken voor deze beschamende prestatie. Iedereen moet zijn verantwoordelijkheid nemen en snel dingen gaan veranderen. We hebben de afgelopen dagen nochtans scherp getraind, maar Alcorcón speelde gewoon een heel goede wedstrijd. Ik hoop dat onze fans deze miskleun kunnen vergeven", aldus Manuel Pellegrini in de Spaanse sportkrant Marca.

Real Madrid kon al 16 jaar de Copa del Rey niet meer winnen. Om alsnog de volgende ronde te halen van de Spaanse beker zal 'de Koninklijke' zich fel moeten inspannen bij de return volgende week in het eigen Santiago Bernabeu. "Onze tegenstanders zijn uitermate gemotiveerd als ze tegen ons spelen en vaak spelen ze dan ook nog eens een dijk van een wedstrijd. We moeten nu reageren, want we zullen nog meer sterke tegenstanders op onze weg tegenkomen. We moeten ervoor zorgen dat we iedere week goed zijn", besluit Pellegrini.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties