Soetaers niet tevreden bij Kortrijk

Mathias Dumarey
| 9 reacties
Soetaers niet tevreden bij Kortrijk
Foto: © SC

Tom Soetaers (foto) verliet afgelopen zomer RC Genk om meer speelgelegenheid te krijgen bij KV Kortrijk. Onder trainer Georges Leekens kan hij echter ook in het Guldensporenstadion geen basisplaats claimen.

Tom Soetaers speelde in twaalf wedstrijden nog maar 73 minuten. De Limburgse aanvaller is hier absoluut niet tevreden mee en overweegt dan ook om in de winterstop alweer te vertrekken uit West-Vlaanderen.

"Misschien pas ik wel niet in het systeem. Als de situatie zo blijft, is het beter dat ik na Nieuwjaar een andere club van dienst kan zijn", aldus Soetaers in HNB. De Limburger heeft in het Guldensporenstadion nog een contract voor anderhalf jaar. "Een vertrek nu is misschien wat voorbarig, maar ik wil voetballen. Ik heb nu weinig recht van spreken want zonder mij draait de ploeg goed. Ik ben nu 29 jaar en normaal gezien op mijn sterkst. In Genk miste ik ook al een pak wedstrijden door blessures en ik wil weer spelplezier", aldus Soetaers.

Soetaers verruilde bij de eeuwwisseling België voor Nederland waar hij enkele uitstekende jaren kende bij Roda JC. Nadien begon de ellende toen hij naar Ajax verhuisde. Nadien kwam hij bij Genk terecht, maar ook dat werd geen onverdeeld succes. Ook zijn passage bij Kortrijk lijkt dus op niets uit te draaien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties