Sarr bijzonder hard voor Jovanovic en Mbokani

De Nijs Michael
| 13 reacties
Sarr bijzonder hard voor Jovanovic en Mbokani
Foto: © SC

Standard kon afgelopen vrijdag weer niet winnen in de competitie. De landskampioen verliest Club Brugge en Anderlecht uit het vizier en bovendien sluimert er onvrede binnen de groep. Zo haalt Mohamed Sarr uit naar Milan Jovanovic en Dieumerci Mbokani.

"Jovanovic is uitgekeken op België. Hij verlangt naar iets anders, iets groter. Dat is zijn goed recht. Ik vind het alleen jammer dat hij zijn lusteloosheid zo openlijk laat blijken", is Sarr duidelijk in HLN. "Het zou zoveel mooier zijn, mocht hij alles in het werk stellen om in schoonheid afscheid te nemen van de club die hem op het voorplan bracht. Hij is zijn populariteit aan het vergooien. Ik heb hem daar al persoonlijk op gewezen, maar het laat hem blijkbaar koud."

"Mbokani moet volwassen worden", krijgt ook het tweede raspaardje van de Rouches een veeg uit de pan. "Hij denkt nog altijd dat de club één grote familie is. Zoiets klinkt mooi, maar strookt niet met de werkelijkheid. Dat heb ik zeer jong in Italië ondervonden. Ik heb Dieumerci op het hart gedrukt dat hij zijn privéproblemen van zich moet afzetten van zodra hij de kleedkamer betreedt. Zorgen om de ouders, ruzie met de echtgenote, kinderen die je de gordijnen injagen: het overkomt iedereen."

"Jovanovic en Mbokani vormen een spitsenduo van hoog gehalte. Hoewel, duo is veel gezegd. J'aime l'un, j'aime l'autre: c'est des conneries, ça! Tussen die twee klikt het al een tijdje niet meer", aldus de verdediger. "Dat mijn trainer dit niet graag zal horen? Spelen doe ik zoals mij wordt opgedragen. Tenminste, dat tracht ik naar best vermogen te doen. Maar wat ik zeg, bepaal ik zelf. Ik heb niet altijd gelijk, maar ik draai niet rond de pot." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties