Maduro: "Moet wachten op een kans"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Maduro: "Moet wachten op een kans"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hedwiges Maduro (foto) werd bij zijn debuut bij Ajax Amsterdam een grote toekomst voorspelt. Ondertussen is de Nederlander aan het verkommeren op de bank van FC Valencia. Toch blijft Maduro er rustig bij.

FC Valencia liet afgelopen week weten dat hij niet mag uitgeleend worden. Op een persconferentie liet Hedwiges Maduro weten dat hij dan maar geduldig op zijn kans blijft wachten.

"De laatste wedstrijden mocht ik opdraven centraal op het middenveld en dat is ook mijn natuurlijke positie. Mijn spel verbeteren is moeilijk, want ik speel weinig, en bovendien zijn mijn collega's zeer goed. Daarnaast is het in mijn nadeel dat ik ook centraal in de verdediging uit de voeten kan. Daardoor nemen mijn kansen op het middenveld af", aldus de Nederlander.

"De trainer is de baas en hij bepaalt waar ik speel. Hij weet ook hoe ik over de situatie denk en waar mijn kwaliteiten liggen. Ik moet gewoon geduldig zijn en op mijn kans wachten", aldus Maduro. Trainer Unai Emery deed nog maar vijf keer een beroep op Maduro dit seizoen in de Spaanse Liga. In de Europa League had de Nederlander meer succes met zeven optredens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties