Club Brugge heeft ook Zweedse spits op zijn lijstje staan

Steurbaut Kersten
| 72 reacties
Club Brugge heeft ook Zweedse spits op zijn lijstje staan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge gaat de Scandinavische toer op. Na de belangstelling in de IJslandse verdediger Ragnar Sigurdsson (Göteborg) en de Deense middenvelder Niki Zimling (NEC) heeft blauw-zwart nu ook een oogje op de Zweedse aanvaller Tobias Hysen.

De 29-jarige Hysen komt net als Sigurdsson uit voor IFK Götenborg en werd opgemerkt tijdens een scoutingsopdracht voor de IJslander. De laatste dagen werd de Brugse interesse in de aanvaller concreet.

”Ik ben niet op de hoogte van de interesse, maar het is altijd leuk dat er clubs belangstelling tonen”, zegt Hysen in de Zweedse pers. ”Ik ben nu bijna dertig jaar. Dit is mijn laatste kans om naar het buitenland te trekken.

Hysen maakte dit seizoen al zes doelpunten in acht wedstrijden en staat tweede in de Zweedse topschutterslijst. De aanvaller, die nog een jaar uitkwam voor Sunderland, verzamelde ook al vijftien selecties voor de nationale ploeg. Hysen ligt nog tot 2013 onder contract bij de nummer twaalf uit de Zweedse competitie. Göteborg wil dan ook meer vangen dan voor Sigurdsson, die 550.000 euro moet opbrengen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties