Rodgers ruimt op: Aquilani op weg naar Fiorentina

Pieter Vierstraete
| 4 reacties
Rodgers ruimt op: Aquilani op weg naar Fiorentina
Foto: © SC

Goede kans dat Alberto Aquilani (28) dan toch zijn carrière in Italië verder zet. Fiorentina zou een bod van zeven miljoen pond uitgebracht hebben dat Liverpool maar wat graag aanvaardde. Aquilani is een dure vogel en kon nooit aarden in Engeland.

Brendan Rodgers probeert met man en macht de Liverpool-kern om te vormen naar een ploeg die zijn stijlvolle manier van voetballen op de mat kan leggen. Jammer genoeg heeft hij niet veel geld ter beschikking aangezien Kenny Dalglish er een slordige 100 miljoen pond tegenaan knalde zonder veel succes.

Onder andere de voor Britse normen atypische middenvelder Joe Allen van Swansea City zou Rodgers maar wat graag aan zijn kern toevoegen. Een vertrek van een grootverdiener lijkt daarvoor een absolute voorwaarde en die lijkt nu ingelost te worden.

Aquilani kwam in 2009 over van AS Roma voor een transferprijs die zou kunnen oplopen tot twintig miljoen pond. Dat is echter niet gebeurd want door blessures en uitleenbeurten aan Juventus en AC Milan kwam de Italiaan niet veel in actie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties