Gaat Wilmots sensatie Musonda Junior al oproepen voor interland tegen Portugal?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 29 reacties
Gaat Wilmots sensatie Musonda Junior al oproepen voor interland tegen Portugal?

Eind deze maand nemen de Rode Duivels het tijdens een vriendschappelijk duel op tegen Portugal. Het wordt wellicht een beetje puzzelen voor bondscoach Marc Wilmots, aangezien enkele sterkhouders er niet bij zullen zijn.

Dinsdagavond viel Vincent Kompany opnieuw uit met een kuitblessure. De aanvoerder is er zo goed als zeker niet bij tegen Portugal en wie weet komt ook zijn EK in gevaar.

Maar dat is lang niet alles, want ook Eden Hazard moet wellicht verstek geven voor de vriendschappelijke pot tegen Cristiano Ronaldo en co. En ook Kevin De Bruyne, op de goede weg na een zware knieblessure, mist de oefeninterland.

Kansen voor Musonda en/of Thorgan Hazard?

Dat wil dus zeggen dat Wilmots een en andere zal moeten uitproberen op 29 maart. Dat opent natuurlijk deuren voor Charly Musonda Junior, die het de laatste weken uitermate goed deed bij Real Betis.

En ook Thorgan Hazard - hij speelt opnieuw vaker bij Mönchengladbach - lijkt aanspraak te maken op een selectie. Volgens Het Laatste Nieuws ging Wilmots beide talenten alvast grondig scouten tijdens de voorbije weken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties