Welke spelers verlaten de Jupiler Pro League deze zomer?

Jaap Vreeke
| 9 reacties
Welke spelers verlaten de Jupiler Pro League deze zomer?
Foto: © Photonews

De winter is nog niet voorbij of de transfergeruchten nemen alweer toe. Welke spelers zouden de Jupiler Pro League na het seizoen kunnen verlaten? Een lijst van gewilde spelers uit de Jupiler Pro League.

Hamdi Harbaoui: KSC Lokeren zal hoogstwaarschijnlijk smaakmaker Hamdi Harbaoui zien vertrekken in de zomermercato. Hij zou een mondelinge overeenkomst hebben met Udinese voor een contract van drie seizoenen.

Derick Tshimanga: De in Congo geboren vleugelverdediger van KRC Genk beschikt over een aflopend contract en wordt gelinkt aan Sampdoria.

Tielemans, Hanni, Depoitre,...

Youri Tielemans: De Anderlecht-middenvelder heeft over buitenlandse belangstelling niet te klagen. Al tijdens de wintermercato was er concrete belangstelling van Tottenham Hotspur om het talent over te nemen. Ook Liverpool en Atlético Madrid zouden interesse hebben.

Sofiane Hanni: De uitblinker bij KV Mechelen staat op het verlanglijstje van de hele G5. De aanvallende middenvelder van Algerijnse afkomst staat zo goed als zeker voor een stap hogerop. KV Mechelen staat een vertrek niet in de weg "Zolang ons stadion niet af is, zullen wij verplicht zijn om onze beste spelers te laten gaan", zei Fi Vanhoof nog.

Laurent Depoitre: De AA Gent-spits wekt de belangstelling van West Bromwich Albion, de huidige nummer 11 van de Premier League. De Buffalo's probeerden de aanvaller nog langer aan zich te binden maar dat lukte niet. Een vertrek komende zomer is dan ook niet ondenkbaar.

Praet, Meunier en Cyriac

Dennis Praet: De middenvelder wordt elke transferperiode met buitenlandse clubs in verband gebracht. Komende zomer zou Praet, die in 2015 de Gouden Schoen nog in de wacht sleepte, wel eens echt weg kunnen zijn. Liverpool, Sevilla, Dortmund en Newcastle United tonen interesse.

Thomas Meunier: De 24-jarige verdediger maakt indruk met zijn prestaties voor Club Brugge en de Rode Duivels. Verschillende Duitse, Engelse en Italiaanse teams zouden de rechtsachter wel willen overnemen. Met Internazionale en Napoli op kop.

Goh Bi Cyriac: De spits van KV Oostende solliciteerde al openlijk naar een transfer. "Ik blijf dromen van Engeland", vertelde de genaturaliseerde Belg aan Het Laatste Nieuws. In de winter was er al interesse uit de Premier League, zowel West Ham United als Crystal Palace wilden de in Ivoorkust geboren aanvaller overnemen.

We hebben natuurlijk niet iedereen in de lijst kunnen opnemen, wie verlaat er volgens jou de Jupiler Pro League deze zomer? Laat het ons zeker weten in de reacties!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties