Reactie Hasi trok ook zijn conclusies: "We zijn niet bevoordeeld door de scheidsrechters"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 27 reacties
Hasi trok ook zijn conclusies: "We zijn niet bevoordeeld door de scheidsrechters"
Foto: © photonews

Men kan Besnik Hasi niet verwijten dat hij niet alles geprobeerd heeft om zijn ploeg te laten scoren, maar het had allemaal geen zin tegen de stugge Oekraïners. En ook de scheidsrechter hielp niet echt.

De Spaanse scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz stal de show gedurende negentig minuten met overdreven reacties, gele kaarten, rare beslissingen en het opeisen van de spotlights. "Ik heb de beelden nog niet teruggezien en ik kan me er moeilijk over uitspreken", zei Besnik Hasi. "Maar tijdens deze campagne zijn we niet echt bevoordeeld door de refs moet ik zeggen. Er werd veel meer in ons nadeel dan in ons voordeel beslist."

En nu alles op het kampioenschap... "De campagne was positief, want we speelden tegen sterke tegenstanders en wisten toch te overwinteren. Nu moeten we ons concentreren op de competitie. Tot het einde van het seizoen spelen we tien finales. Dit weekend krijgen de spelers vrijaf, volgende week zijn er elf die naar hun nationale ploegen vertrekken. Spijtig, want ik had graag een stage gedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties