Hasi diept verrassend twee 'verloren zonen' op

Hasi diept verrassend twee 'verloren zonen' op
Foto: © photonews

Dat Imoh Ezekiel vanuit het niets in de basis zou staan, was al een verrassing. Dat Mahmoud Hassan ineens de voorkeur zou krijgen op Dodi Lukebakio was een nog grotere verrassing. De twee verloren werden door Hasi opgediept uit de krochten van Neerpede.

Ezekiel en Trezeguet wisselden bank en tribune met elkaar af, maar zoveel minuten maakten ze de voorbije twee maanden niet meer mee bij de A-ploeg. Ezekiel werd gekozen om zijn snelheid. "Hij was niet beslissend, maar zocht wel goed de ruimtes op", vond Hasi over de prestatie van de Nigeriaan.

Trezeguet had bij de beloften maandag tegen STVV een heel goeie prestatie geleverd en is de laatste weken op training ook heel wat progressie aan het maken. Dat hij een voorbeeldige werkethiek aan de dag legde en nooit morde omdat hij geen kansen kreeg. "Hij is heel positief op training en kan met een actie het verschil maken", verklaarde Hasi zijn keuze.

Serieuzer leren

Voor Ezekiel zullen er niet zoveel kansen meer komen, maar Trezeguet zou wel meer en meer in de gratie van Hasi aan het vallen zijn. Ook omdat hij zijn studies Engels veel serieuzer aanpakt, wat voor Hasi de grootste hinderpaal was.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties