"Binnen de twee seizoenen zal Manchester United kampioen zijn met Mourinho"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
"Binnen de twee seizoenen zal Manchester United kampioen zijn met Mourinho"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Mourinho heeft niet lang zonder werk gezeten na zijn ontslag bij Chelsea. De Portugees vervangt Louis van Gaal bij Manchester United en ex-Chelsea verdediger Ricardo Carvalho weet dat het niet lang zal duren voor hij prijzen zal pakken.

"Mourinho zal zich willen bewijzen na wat er gebeurd is bij Chelsea", opent Ricardo Carvalho in Sun on Sunday. "Hij wil altijd beter en beter doen en ik denk dat hij ook Manchester United beter zal maken. Binnen de twee jaar zullen ze kampioen zijn met Mourinho."

"United heeft het moeilijk sinds Ferguson weg is, maar Mourinho kan hem zeker vervangen", aldus de ex-verdediger van Chelsea. "Mourinho verdient het om aan het roer van een topclub te staan. Hij is een échte topcoach. Hij zal de club zeker trofeeën bezorgen."

Tweede seizoen kampioen

"Ik voorspel dat hij in zijn tweede seizoen kampioen zal worden met United", aldus Carvalho. "Ik speelde zelf voor Chelsea, dus ik wilde Mourinho liever niet bij United zien. Niemand bij Chelsea trouwens. Hij is de 'Special One' en zal altijd de trots van Chelsea blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties