Dom over zijn 'bijzonder gevoelige' overgang: "Daardoor was de keuze snel gemaakt"

Redactie
| 16 reacties
Dom over zijn 'bijzonder gevoelige' overgang: "Daardoor was de keuze snel gemaakt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vijf jaar Antwerp en dan voor Beerschot-Wilrijk gaan spelen, het ligt gevoelig in het Antwerpse. Maar de rechtsachter maakte de beslissing in eer en geweten nadat hij bij The Great Old te horen kreeg dat hij niet meer in de toekomstplannen paste.

Dom weet hoe gevoelig het ligt. "Op het eerste gezicht lijkt het geen evidente keuze, dat besef ik", zegt hij op de website van zijn nieuwe club. "Maar vorige week werd ik op de Bosuil in de bestuurskamer geroepen en kreeg ik van mijnheer D'Onofrio en trainer Bölöni te horen dat ik, ondanks een nog doorlopend contract, misschien beter een andere club zou kiezen."

"Omdat ik blijkbaar niet meer in de toekomstplannen paste. Heel weinig speelmogelijkheden zou krijgen. Ze stelden voor om het contract met wederzijds akkoord te ontbinden. Hoe ik daarop reageerde? Toch serieus verrast, moet ik eerlijk toegeven. Want dat had ik geenszins verwacht. Dat het allemaal zo abrupt moest eindigen, was effe slikken."

Ik durf hopen dat iedereen mijn standpunt toch enigszins kan begrijpen

Beerschot-Wilrijk speelde het kortst op de bal. "Zij maakten me immers vanaf de allereerste seconde duidelijk dat ze me er enorm graag bij wilden. Uiteraard denk je daarbij aan de vele reacties die zo'n overgang naar Beerschot zou teweegbrengen. Maar ik ben profvoetballer, en aangezien de beleidsbepalers op Antwerp toch hadden beslist om niet met mij verder te gaan, heb ik uiteindelijk met m'n volle verstand voor KFCO Beerschot Wilrijk gekozen."

En nu de storm even laten gaan liggen? "Ik heb uit voorzorg mijn facebook- en twitteraccount maar even offline gehaald. Je weet maar nooit... Uiteraard zullen er in supporterskringen weinig fraaie dingen over die transfer gezegd worden, maar ik durf hopen dat iedereen mijn standpunt toch enigszins kan begrijpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties