Club Brugge wint oefenwedstrijd op stage, maar supporters maken zich massaal zorgen: "Dit komt niet goed"

Club Brugge speelde op oefenstage een vriendschappelijke wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Die werd gewonnen, maar de fans maken zich wel zorgen.

Club Brugge kwam in de eerste helft op achterstand tegen Go Ahead Eagles. Na de pauze wist blauw-zwart een en ander recht te zetten.

Onyedika en Homma zorgden voor de doelpunten voor Club Brugge, goed voor een 2-1 overwinning. Toch waren de fans niet meteen onder de indruk.

2-1 winst

Wel integendeel. Op de sociale media regende het bezorgde tweets, zeker op basis van de eerste helft. Moet er ingegrepen worden en nog versterking gehaald worden?