Tegenstander Club Brugge houdt een slechte generale repetitie, Genk ziet zijn tegenstander winnen

Tegenstander Club Brugge houdt een slechte generale repetitie, Genk ziet zijn tegenstander winnen
Foto: © photonews

Besiktas heeft in de aanloop naar de wedstrijd tegen Club Brugge een slechte beurt gemaakt. Het verloor van Trabzonspor. Fiorentina won dan weer wel zijn wedstrijd en lijkt klaar voor de wedstrijd tegen KRC Genk. Union zag zijn tegenstander dan weer gelijkspelen en KAA Gent zag een nederlaag.

Komende week is er Europees voetbal. Antwerp moet dinsdag voor de Champions League naar het Olympisch stadion van Barcelona en zag zijn tegenstander winnen. Barcelona won met 5-0 van Real Betis. 

Donderdag komen 4 Belgische teams in actie. Union ontvangt in de Europa League Toulouse. De Franse bekerwinnaar speelde zondagmiddag op het veld tegen Marseille 0-0 gelijk. 

Ook zijn er 3 wedstrijden in de Conference League. Club Brugge ontvangt Besiktas en de Turkse club liep een ferme opdoffer op. Het verloor zondagavond met 3-0 van Trabzonspor. 

KAA Gent moet naar Lublin in Polen om tegen Zorya Luhansk uit Oekraïne te spelen. Luhansk verloor vrijdagavond zijn wedstrijd van Metalist Charkiv. Het werd 2-1. 

Ten slotte is er nog KRC Genk. Het krijgt Fiorentina op bezoek, dat zondag met 3-2 van Atalanta Bergamo won. Christian Kouamé (ex-Anderlecht) maakte het winnende doelpunt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties