14 jaar cel dreigt voor drietal L'cester

14 jaar cel dreigt voor drietal L'cester
Foto: © SC
Word fan van Leicester City! 51

Drie spelers van Leicester City dreigen veroordeeld te worden tot 14 jaar gevangenisstraf. Het drietal had sex met drie Afrikaanse vrouwen op hun oefenkamp met Leicester City in het Spaanse La Manga.

Het gaat om Paul Dickov (Schotland), Frank Sinclair (Jamaica) en Keith Gillespie (Noord-Ierland), alledrie international voor hun land. Leicester-manager Micky Adams is geschokt en erg bezorgd over het gedrag van enkele van z'n spelers. Maar toch heeft hij besloten bij de club te blijven. Deze affaire doet het imago van Leicester City Football Club absoluut geen goed. Na ondervraging gaven de Afrikaanse vrouwen drie schuldigen op. Steffen Freund, James Scowcroft, Danny Coyne, Niko Dabizas, Matt Elliot, Lilian Nalis werden vrijgesproken. Scowcroft dient zich wel tweemaal per maand te melden op een Spaans consulaat in Engeland. Coyne en Dabizas zijn voorlopig vrij. Frank Sinclair is 32 jaar en vrijgezel. Keith Gillespie is 29, niet getrouwd, maar heeft wel een vriendin. Paul Dickov is gehuwd en heeft drie kinderen. Vooral voor Dickov en ook Gillespie maakt dit deze aanklacht nog pijnlijker.

De advocaten en de publieke opinie hebben geen klaar zicht op de kansen van het drietal. Er bestaat wel degelijk een kans dat ze schuldig bevonden worden. Dan dreigt 14 jaar cel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties