Bocholt - KVSK United

Bocholt - KVSK United
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Bocholt - KVSK United 0 - 1

Met een prachtig doelpunt van Wouter Scheelen heeft KVSK United een zeer goede uitgangspositie veroverd. United heeft er voor moeten zwoegen maar de best voetballende ploeg won verdiend de partij.

De wedstrijd begon aardig met kansen langs beide zijden. Bocholt startte iets beter maar na een kwartiertje nam KVSK United resoluut de touwtjes in handen.

Met mooie acties probeerde United voetballend naar het doel van Koen Schuurmans te gaan. Met een bedrijvige Houben en een splijtende Scheelen controleerde United de flanken tot Kris Vincken uitviel met een gebroken neus.

Houben moest een rij naar achter en Jochen Daniëls kwam in zijn plaats op het middenveld. Toch bleef United de betere ploeg en speelden ze fris, aanvallend voetbal.

Na 45 minuten had United eigenlijk al moeten scoren maar de laatste pass kwam er niet altijd even goed uit.En Bocholt ? De Damburgers zaten in de klem van Luyten, Plessers en een uitstekende doelman Hermans.

Na de koffie was het weer Bocholt dat het best begon maar al snel nam United de wedstrijd over. Een enthousiast Bocholt kwam er nu wel gevaarlijker uit maar United controleerde de wedstrijd.

Zo kreeg Youssef een open kans die hij onbegrijpelijk overschoot. Gelukkig kwam Wouter Scheelen tien minuten voor tijd in balbezit in de zestien meter. Hij kapte zich schitterend uit waardoor de doelman de bal niet meer kon zien en schoot de bal tegen de netten.De wedstrijd was gestreden en KVSK United kon aan het feesten beginnen. Maar er is natuurlijk nog niets beslist aangezien er zondag nog een terugwedstrijd op het programma staat in Lommel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties