KV Oostende is niet bang van Anderlecht

yves Debruyne
| 0 reacties
KV Oostende is niet bang van Anderlecht
Foto: © SC
Word fan van KV Oostende! 579

Vanavond treedt Lars Wallaeys samen met zijn Oostendse makkers aan op Anderlecht. Zijn ploeg is niet bang voor de landskampioen, zo laat hij verstaan.

Wallaeys hoopt dat de trainerswissel op Anderlecht negatief uitpakt: "Anderlecht is, met Broos of zonder Broos, een sterk elftal. We vertrekken naar Brussel zonder schrik, eigenlijk beschouw ik de trainerswissel zelfs als een geschenk."

"Hoeveel keer krijgen we de kans om daar te spelen? Die gedachte helpt me ook om ontspannen naar de wedstrijd toe te leven."

Wallaeys is ook de heenwedstrijd nog niet vergeten: "Ref Gumienny nekte ons daar die avond door een onterechte rode kaart aan Habran te geven. We speelden daar geen slechte wedstrijd en ik houd daar een gevoel van frustratie over."

Ook over de wissel tussen Bodart en Vermeulen wilde Wallaeys iets kwijt: "Bodart werkte man tegen man, Vermeulen daarentegen werkt meer aan posities en zonespel. Aan de hand van videofragmenten trainen we op bepaalde situaties, je merkt dat we tegen GBA en tegen Bergen beter voetballen. Met Joly is het aangenaam voetballen,we voelen mekaar heel goed aan, zijn ervaring zal goed van pas komen in de komende vijftien wedstrijden."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties