Duel met als inzet de vijfde plaats

Steven Bologne
| 0 reacties
Duel met als inzet de vijfde plaats
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Buiten het laatste ticket voor de eindronde is bovenin alles beslist. Enkel onderin kan het nog vele kanten uit, al mag SK Lebbeke dit weekend zeker niet verliezen of 1e provinciale komt eraan.

Berchem Sport en Dilbeek Sport staan beiden op een gedeelde vijfde plaats. De inzet dit weekend is niet alleen de vijfde plaats, maar de winnaar maakt nog kans op de eindronde. Beide ploegen verkeren in goede doen in de jongste vijf wedstrijden. Berchem behaalde 11 op 15 en Dilbeek 10 op 15. Een gelijkspel helpt geen van beide ploegen vooruit, integendeel want dan is het seizoen voorbij.

Een andere leuke topper is die tussen Rupel Boom en RC Lebbeke. Beide ploegen zijn zeker van de eindronde waardoor er zondag wel eens spektakel te zien zou kunnen zijn in het Parkstadion. RC Lebbeke kent een mindere periode en hoopt die zondag alvast om te kunnen buigen.

Onderin is het alles of niets voor SK Lebbeke. En het ziet er allerminst positief uit voor de Lebbekenaars. Zondag komt Willebroek-Meerhof naar het Konkelgoed en dat betekend weinig goeds. Een nederlaags betekend de rechtstreekse degradatie naar provinciale. Bij winst is er nog een waterkansje op het behoud. Willebroek Meerhof behaalde 13 op 15 en lijkt niet geneigd om zondag de punten weg te schenken. Het water stata niet meer aan de lippen maar aan het voorhoofd, zondag kan Willebroek het nekschot toedienen.

Londerzeel is vrij dit weekend en wacht bang af wat de uitslag zal zijn in Berchem-Dilbeek. Indien er geen winnaar uit de bus valt zijn de Brabanders zeker van de eindronde. Zoniet volgt op de slotdag een belangrijke ontmoeting tegen Kontich waarin moet gewonnen worden.

Programma:

Kontich - Jette                             zon 15u00 
SK Lebbeke - Willebroek
Zwarte Leeuw - Hoogstraten
Rupel Boom - RC Lebbeke
Opstal - Wilrijk
Meldert - Rode-Verrewinkel
Berchem - Dilbeek
Londerzeel is vrij
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties