Sollied stapt naar rechtbank

Mario Lelievre
| 0 reacties
Sollied stapt naar rechtbank
Foto: © SC
Word fan van Club Brugge! 5782

Trond Sollied is niet te spreken over het manoeuvre van Club Brugge. De Noor pikt het niet dat zijn uitgelekte videofimlpje door de club wordt voorgedaan als reden van een eenzijdige contractverbreking. Sollied belooft zijn gezicht nog te laten zien in Brugge. Hij stapt er naar de arbeidsrechtbank.

"De zaak is nog niet gedaan", zei Sollieds advocaat Laurent Denis. "Mijn cliënt en ik beweerden altijd dat Trond Sollied onder contract lag bij Club Brugge. We bleven ook zeggen dat hij na de uitstap naar Griekenland de trainingen van Club Brugge opnieuw zou leiden. Er was dan ook geen enkele reden om aan te nemen dat Sollied zelf wilde opstappen." 

Fout zegt Club Brugge. "Dat die film niet bestemd was voor publicatie, is bijzaak. De videoboodschap was niet getruukeerd, niet gemanipuleerd en Trond Sollied werd niet onder dwang gezet", aldus Club-advocaat Chris Persyn. "Bijgevolg geldt de video perfect als aankondiging van een ontslag." Sollied en Denis stappen weldra naar de arbeidsrechtbank in Brugge. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties