'Werder zal zich niet ingraven'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Werder zal zich niet ingraven'
Foto: © SC
Word fan van Werder Bremen! 31

Als we de verwachtingen van Torsten Frings in de Engelse krant The Guardian mogen geloven voor de wedstrijd van vanavond tussen FC Barcelona en Werder Bremen, dan krijgen we straks een spektakelstuk te zien in Nou Camp. Frings liet verstaan dat Werder Bremen zijn gebruikelijke spelstijl zal hanteren en zich niet zal ingraven.

"Het wordt een spannende wedstrijd. Het zal zeker niet eindigen op 0-0 want beide ploegen hanteren een aanvallende spelstijl en gaan voor de zege. Wij hebben aan een punt genoeg, maar we weten dat de aanval nog steeds de beste verdediging is. Angst voor Barcelona hebben we niet. Enkel respect, want het blijft natuurlijk een fantastische ploeg. Wij gaan vanavond gewoon ons uiterste best doen om de volgende ronde te halen. De druk ligt bij hen. Zij hebben alles te verliezen en wij kunnen enkel verrassen", aldus Frings.

FC Barcelona moet vanavond winnen wil het doorstoten naar de achtste finales van de Champions League, Werder Bremen heeft genoeg aan een gelijkspel. De ploeg die vanavond er niet in slaagt zich te plaatsen, komt sowieso terecht in de Uefabeker want Levski Sofia, de vierde ploeg in de poule is nog altijd puntenloos en is uitgeschakeld. Chelsea was al zeker van een plaats in de volgende ronde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties