Westerlo voelde zich benadeeld in Luik

Philippe Crols
| 0 reacties
Westerlo voelde zich benadeeld in Luik
Foto: © SC
Word fan van Westerlo! 408

Afgelopen weekend verloor Westerlo met 3-0 tegen Standard. Daar waren ze bij de Kempenaars niet echt over te spreken. Zij vonden de spelleiding namelijk alles behalve goed.

Over de strafschop die Standard kreeg was doelman Gaspercic niet te spreken. “Ik dreef de bal en Jovanovic gewoon naar buiten. Ik torpedeerde hem niet hé, maar ik kan natuurlijk moeilijk in het niets verdwijnen. Er was wel contact, maar dat was onvermijdelijk”, verklaarde de doelman. Scheids Vervecken verweerde zich: “Ik heb de beelden gezien en er gebeurde inderdaad geen vuile overtreding dus er volgde ook geen kaart. Contact was er wel en dus was het strafschop.”

Ook topschutter Ogunsoto was niet echt te spreken over Vervecken. “Twee strafschoppen heeft hij ons onthouden. Ik wil topschutter worden en doelpunten maken, maar zo lukt het natuurlijk niet. Ach ja, Standard is een grote club en dan krijg je wel een penalty”, sakkerde hij in Het Nieuwsblad. Ook hier had Vervecken een uitleg voor: “Ik heb tegen Ogunsoto gezegd dat hij zich moet beheersen. Als ik een overtreding zie dan fluit is heus wel hoor.”

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties