Ferrera: 'Club moet stouter zijn'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Ferrera: 'Club moet stouter zijn'
Foto: © SC
Word fan van Club Brugge! 5783

Emilio Ferrera wil dat zijn spelers stouter worden. De trainer van Club Brugge vindt dat zijn spelers nu nog te braaf zijn op het veld.

Club ging het afgelopen halfjaar vooral in emotioneel geladen wedstrijden onderuit: op Anderlecht, op Lokeren en thuis tegen Standard. Dat ziet Ferrera ook.

"Fellaini scoorde zondag uit buitenspel, maar niemand van de ploeg reageerde", vertelt de trainer in Het Laatste Nieuws. "Ook de inworp van Onyewu gebeurde lang niet op de juiste plaats, maar niemand protesteerde. Standard schreeuwt moord en brand om de fout van Blondel, maar vergeet om de schandalige fout van De Camargo in Beerschot te vermelden. Tot slot: Runje moet rood krijgen in Besiktas, en toch is er bij die fase nauwelijks protest. Kijk, we zijn veel te braaf. Dat moet maar eens ophouden na Nieuwjaar. Zonder te schoppen of te slaan, maar Club moet krijgen wat het verdient."

Toch is Ferrera niet geheel ontevreden over de heenronde van Club. "Kijk naar het doelsaldo en naar onze recente manier van voetballen: er is geen reden tot klagen. De enige frustratie komt uit een tekort aan punten. Toch ligt de titelstrijd breed open. Club Brugge zal een sterke terugronde spelen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties