Chatelle: 'Bordeaux wou mij ook'

Nico Wieme
| 0 reacties
Chatelle: 'Bordeaux wou mij ook'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft voor vanavond in de achtste finales van de UEFA Cup een extra troef achter de hand: Thomas Chatelle. De Brusselaar kan op rechts met zijn snelheid en techniek voor de nodige onrust zorgen bij de tegenstander.

Thomas Chatelle heeft zich zijn overstap van Genk naar Anderlecht nog geen moment beklaagd. Paars-wit toont zich de laatste weken iets beter op dreef dan voordien en daar heeft Chatelle toch een klein aandeel in. Vanavond moet hij, door de afwezigheid van Stanislav Vlcek, de troef worden op de rechterflank. “We hebben voldoende wapens om Bordeaux te verrassen”, liet hij aan Gazet van Antwerpen weten. “In de winterstop wou Bordeaux mij nog hebben. Maar Anderlecht was op dat moment een betere optie.”
 
Chatelle kijkt dan ook met meer dan gewone belangstelling uit naar de dubbele confrontatie met de ploeg uit de wijnstreek. “Het zou natuurlijk prachtig zijn om uitgerekend tegen Bordeaux te scoren. Maar een goed resultaat, en geen tegendoelpunt, is het belangrijkste.” Voor de Brusselaar is Bordeaux favoriet. “Maar wij zijn niet bang en in voetbal weet je nooit. Voor ons komt de match op een ideaal moment, we hebben vertrouwen opgedaan.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties