Matchwinnaar Jelicic: 'Ga in de kleedkamer slapen'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Matchwinnaar Jelicic: 'Ga in de kleedkamer slapen'
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Zarko Jelicic kroonde zich met drie doelpunten tegen KVSK United tot koning van de Bosuil. De Serviër is echter de eerste om zich met diamanten en goud te overladen.

Een gelukzalige Jelicic straalt na de 3-1 zege tegen KVSK United en zijn tweede hattrick uit zijn carrière. Met Radnicki Niis vond hij al eens drie keer de weg naar de netten. Het geluk haalt de bovenhand, maar de Serviër is zichtbaar uitgeput.
 
Ploeg
 
“Ik denk dat ik hier in de kleedkamers blijf slapen”, lacht hij. “Ik heb vandaag misschien een van mijn betere wedstrijden gespeeld, maar één speler kan de match niet winnen”, schuift de Serviër alle lof van zich af. “Als de jongens rond mij niet werken en vechten voor de bal, kan ik ook niet scoren. Zij zijn even belangrijk voor de ploeg.”
 
Die ploeg startte echter, net als tegen Tubeke, niet goed aan de wedstrijd. “Antwerp voor en na de 0-1. Dat was honderd procent verschil. Wij hebben precies een clic nodig om goed te beginnen spelen. Gelukkig hebben we onze supporters nog. Zij kunnen als twaalfde man ons door de moeilijke momenten halen.”
 
Thuisvoordeel
 
De steun zullen ze alvast kunnen gebruiken na de zes op zes van Tubeke. “We moeten ons gewoon focussen op de volgende wedstrijd en nog niet aan eerste klasse beginnen denken. Het thuisvoordeel kan ons wel een big plus geven.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties