Brandts opnieuw in beeld bij Germinal Beerschot

Brandts opnieuw in beeld bij Germinal Beerschot
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ernie Brandts (foto) is topkandidaat nummer één om volgend seizoen de nieuwe hoofdcoach te worden van Germinal Beerschot. De Nederlander, ex-trainer van NAC Breda, heeft al een gesprek achter de rug met de Antwerpenaren.

Germinal Beerschot zou Ernie Brandts als de ideale opvolger zien van Aimé Anthuenis. De Waaslander is overigens niet tevreden met dit nieuws. De Antwerpenaren wringen zich ondertussen in allerlei bochten om het nieuws te ontkennen.

"Er klopt helemaal niets van. Op het einde van volgende maand zal er een evaluatie gemaakt worden samen met Anthuenis en dan zullen we wel zien", lieten beleidsvoerders Jos Verhaeghen en Gunther Hofmans optekenen in HNB.

Anthuenis is naar aanleiding van de berichtgeving al naar het bestuur gestapt om duidelijkheid te vragen. "Ze hebben me gezegd dat er van dit nieuws niets aan is. We hebben ook afgesproken dat we elkaar gingen spreken eens we zeker gered zouden zijn. Ik doe aan geen carrièreplanning maar ik ben hier wel graag", aldus de ex-bondscoach.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties