Didulica: 'Alles ging verkeerd'

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Didulica: 'Alles ging verkeerd'
Word fan van AZ Alkmaar! 59

AZ is nog steeds geen kampioen. De mannen van Louis Van Gaal verloren met 1-2 van Vitesse en dompelden heel Alkmaar in een diepe rouw. "Dit was echt slecht", aldus doelman Didulica na afloop.

"Dit gevoel is echt shocking", aldus de keeper van AZ. "We hebben onszelf en de fans in de steek gelaten. Je kunt wedstrijden verliezen, maar dit kan écht niet. Alles ging vandaag verkeerd. Die tweede goal was een snel genomen vrije trap die via een blok over me heen in het doel vloog. We waren niet 90 minuten gefocust."

Didulica beschouwt dit alvast als een wijze les voor de jonge ploeg met het oog op komend seizoen. "Het zal komend seizoen in de Champions League wel nodig zijn om 90 minuten lang gefocust te blijven."

Ook Niklas Moisander zat na afloop in zak en as. "Ongelofelijk", stamelde de Fin. "Dit hebben we helemaal aan onszelf te wijten. We speelden een dramatische wedstrijd, waarin we niet genoeg kansen creëerden. In de kleedkamer was iedereen net heel stil."
 
Toch blijft hij optimistisch. "Dit is niet het einde van de wereld. We worden toch wel kampioen. Maar ik had het liever hier dan zondag of uit bij Ajax geworden." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties