Cercle Brugge wint laatste wedstrijd

Dirk Pieters
| 1 reacties
Word fan van Cercle Brugge! 605

Cercle Brugge heeft zijn laatste wedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Het versloeg Roeselare met 1-2.

In deze match zonder inzet was lange tijd weinig te beleven. Bij Roeselare zat men al met de eindronde in het hoofd en trainer Van Wijk liet dan ook enkele sterkhouders rusten. Cercle Brugge probeerde wel, maar liep zelfs nog vlak voor rust een tegentreffer op. Ouattara zorgde voor de 1-0 ruststand.

Ook in de tweede helft hield Roeselare makkelijk stand en leek een overwinning in de maak. Tot een kwartier voor het einde Cercle Brugge op dreef kwam. Boi en Gombami troffen raak voor Cercle Brugge, dat zo het seizoen toch nog met een overwinning wist af te sluiten.

Voor Roeselare is het seizoen nog niet gedaan. Het speelt de eindronde met Dender, Lierse en Antwerp. (AN)