Chatelle: "Ik moet lachen met uitspraken over Genk"

Chatelle: "Ik moet lachen met uitspraken over Genk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Chatelle keert voor het eerst met Anderlecht terug naar Racing Genk, de club waar hij 7,5 jaar actief was. De middenvelder gelooft niet dat de Limburgers paars-wit een vrijgeleide naar de zege zullen geven.

“Ik moet lachen als ik hoor dat Genk met zijn hoofd alleen bij de bekerfinale zit”, zegt Chatelle in HNB. “Het komt bepaalde mensen goed uit om neerbuigend te doen over Genk en te zeggen dat ze niet gemotiveerd zijn. Bölöni wil met zijn uitspraken Genk misschien motiveren, of wil hij dat wij Genk onderschatten?”

 

“Ik doe niet mee aan dat spelletje. Ik verwacht een agressief Genk, geen spelers die hun voetjes zullen terugtrekken. Genk heeft er een slecht seizoen opzitten. Tegen Anderlecht zullen ze dat affront willen uitwissen.”

 

Integere Vaessen

 

Sterke man Jos Vaessen ziet de landstitel nochtans liever naar Brussel gaan. “Er is een oorlog tussen Vaessen en het bestuur van Standard”, beseft Chatelle. “Maar hij is een man met een grote integriteit. De haatgevoelens van Genk tegenover Standard zullen vanavond geen enkele rol spelen.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties