Leekens naar Kortrijk?

Tom Drossaert
| 16 reacties
Leekens naar Kortrijk?
Foto: © SC
Word fan van KV Kortrijk! 524

Vanavond beslist het bestuur van Kv Kortrijk over het lot van zijn trainer Hein Vanhaezebrouck. Zo komt er allicht een einde aan de soap rond de coach. Georges Leekens wordt genoemd als zijn opvolger.

Na de wedstrijd tegen Westerlo van vanavond krijgen we een antwoord op de vraag of Hein Vanhaezebrouck zijn contract bij Kortrijk uitdoet of met onmiddellijke ingang naar Racing Genk vertrekt. De trainer heeft nog een verbintenis tot 31 mei bij de West-Vlaamse club. Alles zal dan ook afhangen of Kortrijk zich vanavond verzekert van rechtstreeks behoud.
 

“We moeten de rust bewaren voor de wedstrijd tegen Westerlo. Ik hoop dat we na die match ons seizoen afsluiten. Als we met Hein aan de eindronde beginnen, is het de bedoeling dat hij ze ook uitdoet. Je kunt niet halfweg van trainer veranderen”, laat het bestuur weten.

Leekens
 

Kortrijk blijft alleszins niet bij de pakken zitten en is al op zoek naar een nieuwe oefenmeester. Een naam die steeds luider in de wandelgangen weerklinkt, is die van Georges Leekens. De ex-Lokeren-trainer ging een Emiratisch avontuur aan bij Al-Hilal, maar werd na enkele wedstrijden al ontslagen en is dus beschikbaar. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties