Genk zet deel van interne keuken op website

Philippe Crols
| 108 reacties
Genk zet deel van interne keuken op website
Foto: © SC
Word fan van KRC Genk! 2008

Op het bekersucces van vorig jaar na kende Genk de afgelopen jaren niet al te veel leuke momenten. Veel mensen stellen zich dan ook vragen wat betreft de werking van de club. Daarom vond Genk het opportuun om via de clubwebsite duidelijkheid te scheppen.

Op de website van Racing Genk meldt de club dat het in de toekomst een zogenaamd 'open communicatiebeleid' zal voeren. Dat houdt in dat de bekerwinnaar van vorig jaar regelmatig duidelijkheid zal brengen aangaande een situatie die vragen oproept.

Dinsdagochtend werd alvast de eerste mededeling de wereld ingestuurd. De club kondigde onder andere aan dat het clubforum zal veranderen. Zo zullen uitsluitend abboneehouders kunnen reageren op topics in het forum. Tevens zullen zij naast hun nickname ook hun echte naam moeten gebruiken. Volgens Genk is het niet de bedoeling om met deze maatregel kritiek de kop in te drukken.

Nog opvallende passages waren die in verband met het financiële en sportieve luik. Genk boekte vorig seizoen een verlies van 235.628 euro. Dat in schril contrast met de 2.570.366 euro winst van een seizoen eerder. De Limburgers maken zich sterk dat de werking van de club niet in het gedrang komt omdat ze een stevig eigen vermogen hebben en de loonlast de laatste maanden konden inperken.

Voorts laat de club ook nog weten dat er momenteel geen ruimte meer is om transfers te realiseren. Genk laat de deur wel op een kier. "Een uitgaande transfer of het aanboren van extra externe middelen zouden alsnog voor veranderingen kunnen zorgen", klinkt het.

Op de website van Genk kan u de hele mededeling lezen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties