Lestienne: "Het is een ontzettend moeilijke keuze"

De Nijs Michael
| 46 reacties
Lestienne: "Het is een ontzettend moeilijke keuze"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Maxime Lestienne heeft nog steeds niet beslist waar zijn toekomst ligt. Het jonge talent kan op de belangstelling van heel wat clubs rekenen, maar PSV, Lille, Club Brugge en Anderlecht lijken de grootste kans te maken in de strijd om de Belg.

"Het is een ontzettend moeilijke keuze", vertelt Lestienne in HNB. "Ik heb aanbiedingen van grote en kleinere ploegen. En sommige clubs dringen meer aan dan andere. PSV stuurde bijvoorbeeld Luc Nilis naar mij om te praten. Dat gesprek was een grote eer. Nilis was ook erg overtuigend, maar ik heb nog niet definitief beslist."

"Ik voel me wel klaar voor een topclub", vervolgt de flankaanvaller. "Natuurlijk zal er daar meer concurrentie zijn. Bij Moeskroen was ik misschien een belangrijke speler, maar bij grote clubs zal ik weer moeten opklimmen."

"Omdat ik al drie weken stil lig, zal ik bij mijn nieuwe club zeker matchritme missen", is de jongeling nuchter. "Toch ben ik altijd blijven doortrainen. Vanaf de dag dat Moeskroen ophield, ben ik elke morgen naar Futurosport getrokken om er te trainen. Daar loop ik mijn kilometers in mijn eentje." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties