Groep A: Preud'homme op zoek naar eerste zege

Jarryd Naegels
| 0 reacties
Groep A: Preud'homme op zoek naar eerste zege
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In groep A staan er twee mooie affiches op het menu. Leiders Inter Milaan en Tottenham staan vanavond tegenover mekaar in San Siro. Michel Preud’homme gaat met Twente op zoek naar de eerste driepunter.

Internazionale en Tottenham zetten bij een eventuele overwinning al een flinke stap voorwaarts. De Spurs wonnen op de vorige speeldag nog in een bewogen duel van Twente. Ook Inter won, met ruime 4-0 cijfers van Werder Bremen.

Michel Preud’homme moet straks met zijn Twente winnen van Werder om nog een rol van betekenis te spelen in hun groep. “Het is een belangrijk duel voor ons”, aldus de coach.

“Voorlopig hebben we nog maar één punt, maar we staan in een zeer zware groep. We beginnen straks met de bedoeling om te winnen. Mentaal moeten we sterk staan, want daar zijn de Duitsers goed in. We zullen geen harakiri plegen, je kan immers ook winnen in de 89ste minuut.”

Programma

Inter Milaan - Tottenham
Twente - Werder Bremen

Voetbalkrant.com, Belgiumsoccer.be en Sport-Planet.eu organiseren de Champions League Pronostiek. Wilt u een reis voor twee naar Madrid winnen of één van de vele andere prijzen, schrijf u HIER in

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties