Groep B: Trekt Lyon in Europa de goede lijn door?

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Groep B: Trekt Lyon in Europa de goede lijn door?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In groep B hoopt Olympique Lyon vanavond met maximum te behouden tegen Benfica. Schalke 04 kan tegen Hapoel Tel Aviv maar best winnen, als het nog kans wil maken om de volgende ronde te bereiken.

Olympique Lyon won zondagavond in de Franse competitie met 3-1 van Lille OSC. De zevenvoudige landskampioen hoopt die goede lijn ook in Europa door te zetten en zo het maximum in zijn groep te behouden. Met Benfica wacht Lyon wel een niet te onderschatten tegenstander. Bovendien moeten de Fransen het stellen zonder kapitein Jéremy Toulalan.

Schalke 04 moet na de desastreuze start in de Bundesliga hopen op een sterke Europese campagne om het seizoen goed te maken. De Königsblauen kunnen dan niet anders dan vanavond de drie punten thuis te houden tegen Hapoel Tel Aviv. De Israëliërs staan na twee speeldagen nog puntenloos laatste.

Programma

Olympique Lyon – Benfica
Schalke 04 – Hapoel Tel Aviv

Voetbalkrant.com, Belgiumsoccer.be en Sport-Planet.eu organiseren de Champions League Pronostiek. Wilt u een reis voor twee naar Madrid winnen of één van de vele andere prijzen, schrijf u HIER in

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties