Mancini: "Je moet met vrouwen gezien worden, niet met drank"

Mancini: "Je moet met vrouwen gezien worden, niet met drank"
Foto: © SC
Word fan van Manchester City! 959

Roberto Mancini is verbaasd over het drinkgedrag van de Engelsen. Gareth Barry, Joe Hart en Adam Johnson worden gewaarschuwd door hun coach.

Hart en Barry waren 36 uur voor de aftrap van Engeland – Montenegro nog gespot op een feestje in Spanje. Ook Johnson kwam de afgelopen dagen meermaals in het nieuws met zijn stapgedrag.

Mancini kan er niet om lachen een laakt de houding van zijn spelers. “Voor een jonge speler is het belangrijk om je goed te gedragen. Ik heb er met hen over gesproken. Ze hebben een voorbeeldfunctie. Je kan beter, zoals ik vroeger, met een vrouw gezien worden dan met drank.”

“In Italië gebeurt zoiets niet. Ik snap echt niet waarom het nodig is om na de wedstrijd meteen bier te drinken. Blijkbaar is dat normaal hier in Engeland. Maar Hart en Johnson spelen voor het nationale elftal. Ze moeten hun houding dus echt wel veranderen.”

“Eén drankje moet nog net kunnen. Maar sommigen drinken tot ze dronken zijn. Zulke praktijken snap ik niet. In Italië heb ik zoiets nooit meegemaakt. Maar daar blijven de spelers ook langer actief. Door hun stapgedrag zijn de Engelse speler op hun dertigste al over hun top.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties