Bankzitter Lampard trainde bij in leeg Stamford Bridge

Jim Bogaert
| 7 reacties
Bankzitter Lampard trainde bij in leeg Stamford Bridge
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Villas-Boas heeft momenteel geen plaats in zijn basiself voor Chelsea-monument Frank Lampard. Zaterdag tegen Swansea verliet de 88-voudige international de dug out nog voor het fluitsignaal.

Geruchten gingen de ronde dat Lampard woedend Stamford Bridge verlaten had. Maar niets is minder waar. Volgens Chelsea ging Lampard na de match (4-1 winst) nog een uur voor zichzelf trainen in het lege Londense stadion onder toeziend oog van, jawel, Andre Villas-Boas.

“Ik weet niet van waar die geruchten komen”, liet Villas-Boas daags na de match optekenden in The Daily Mail. “Lampard is een fenomenale teamspeler. Hij is een speler die weet dat teamprestaties voorrang hebben op het individuele. Hij zal snel weer in de basis staan, sneller dan je verwacht.”

Villas-Boas zou het duo Lampard-Torres geen goede combinatie vinden. De Portugese veldheer wil er alles aan doen om Torres weer op de rails te krijgen en zou daarom Lampard niet meer opstellen. Nu Torres geschorst is voor de komende matchen, zou Lampard wel eens snel weer een basisstek kunnen veroveren bij The Blues.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties