Analyse Doelpunten en overzicht Oost-Vlaanderen (04)

Gentil Dossche
Doelpunten en overzicht Oost-Vlaanderen (04)

Een dubbelslag was deze week weggelegd voor Frederik Arnauw, Sven Munaron, Lendert Putteman en Ahmet Turk die hun steentje bijdroegen aan het totaal van 24 doelpunten. Hiervan vielen er al 8 in de topper van de week.

Doelschutters:5: Amazou (Zele) 3: Asselman (Voorde), Joye en Van Peteghem (Merelbeke), Meuleman (Appelterre), Paerewijck (Zelzate), Putteman (Lebbeke), Schiettecatte en VanderBeck (Geraardsbergen).

2:F. Arnauw (Aalter), De Durpel (Geraardsbergen), El Mokhtary en Pieters (Kruibeke), Fierens en Turk (Zele), Goossens, Haelterman en Wantens (Bambrugge), Kulkens en Sonck (Appelterre), Mertens (Zottegem), Munaron (Opstal), Smet (Melsele), Van Hoyweghen (Kemzeke).

1:Amri, Cocquyt, Keita en Vandewalle (Aalter); Sanchez (Appelterre); Arnolis, De Durpel en Keymolen (Bambrugge); De Vuyst, Heereman en Machtelinckx (Geraardsbergen); Frechier, Matthynssens en Trienpont (Kemzeke); Segers (Kruibeke); Baert, De Maeyer, Geeraerts, D. Vermeulen en F. Vermeulen (Melsele); Erdogan en Van Rie (Merelbeke); Bellon, De Cooman, Kazi, Nechelput en Van Berlamont (Ninove); Van Baeveghem (Opstal); Mannaerts en J. Scheerlinckx (Lebbeke); De Blander, De Smet en Guillemaere (Voorde); Haentjens, Van Durme en M. Verhoeven (Wetteren); Charifi, El Mousati en Michels (Zele); Erkoç (Zelzate); Machtelinckx en Melkebeke (Zottegem).

Wedstrijden: Vreugde en verdriet bij Geraardsbergen dat Zele over de vloer kreeg. In een pot voetbal uit de oude doos scoorden de leiders eerst maar de thuisploeg verwierf 2 keer een dubbele voorsprong. In blessuretijd pakten de bezoekers toch nog een punt. Turk 0-1; Schiettecatte 1-1; De Durpel 2-1; VanderBeck 3-1; Turk 3-2; De Vuyst 4-2; Amazou 4-3; El Mousati 4-4

Het maximum weg bij Zele en dus kon Voorde langszij komen. Wie echter zijn kansen niet afmaakt … gaat tegen Merelbeke ongetwijfeld de boot in. Joye 0-1; Van Peteghem 0-2

Het nog ongeslagen Melsele trok naar Zottegem dat opnieuw aanvallend onmachtig bleek. Veel balbezit maar geen echte kansen en nog voor de rust was de match dan ook gespeeld. F. Vermeulen 0-1; D. Vermeulen 0-2

Na een vroege treffer werd Appelterre overspeeld bij RC Wetteren maar de thuisploeg kon de kansen niet verzilveren. De bezoekers hielden nu wel stand tot het einde. Meuleman 0-1

Bambruggebegon goed bij Opstal en klom snel op voorsprong. De thuisploeg nam in de tweede helft het initiatief en kon een niet onverdiende gelijkmaker scoren in blessuretijd. Keymolen 0-1; Munaron 1-1; Goossens 1-2; Munaron 2-2

In een heel evenwichtige wedstrijd kon noch Kruibeke noch Ninove de zeldzame kansen benutten of vonden twee uitstekende doelmannen op hun weg. Begin- en eindstand bleven ongewijzigd 0-0

Rapide Lebbekeveegde de miskleun van vorige week van het bord en speelde Kemzeke van het kastje naar de muur. De thuisploeg mocht zijn goalie danken dat de score niet hoger opliep. Putteman 0-1 en 0-2; J. Scheerlinckx 0-3

Op bezoek bij een collectief falende Zelzate pakte ook Aalter de eerste seizoenswinst. Nog voor de rust mochten de boeken toe. Amri 0-1; Keita 0-2; F. Arnauw 0-3 en 0-4

Stand: Zele 10pt; Merelbeke 9pt; Melsele 8pt; Geraardsbergen, Appelterre en Voorde 7pt; Bambrugge en Kruibeke 6pt; Rapide Lebbeke 5pt; Aalter, Ninove en RC Wetteren 4pt; Kemzeke en Opstal 3pt; Zelzate en Zottegem 1pt.

Volgend weekend: zaterdag 19u30: Aalter – Voorde en Ninove – Merelbeke; 20u00: Melsele - Opstal en Rapide Lebbeke Geraardsbergen. Zondag 15u00: Appelterre – Zottegem, Bambrugge – Kemzeke, Kruibeke - RC Wetteren en Zele - Zelzate