Interview Verbist: "Punt op Sclessin is enige dat telt"

Tomas Taecke
| 7 reacties
Verbist: "Punt op Sclessin is enige dat telt"
Foto: © SC
Word fan van Cercle Brugge! 605

Bram Verbist was één van de hoofdrolspelers in de doelpuntloze puntendeling tussen Standard en Cercle Brugge. Groen-zwart moest na een fout van de doelman met tien verder, maar Verbist zette zijn blunder recht en pakte een penalty én een punt voor de Brugse bezoekers.

"Uiteraard zijn we gelukkig over de afloop van de wedstrijd", steekt Verbist van wal in een gesprek met onze redactie. "We hebben sterk meegevoetbald en enkele goede kansen afgedwongen. Als je uiteindelijk met tien man een gelijkspel uit de brand sleept, heb je zeker niets om over te klagen", aldus de Antwerpenaar.

"Bij de bewuste fase vind ik het vooral jammer dat mijn ploegmaat uitgesloten werd", zegt Verbist over zijn foutje waardoor Mertens naar de kant moest. "Na de match heb ik hem nog gesproken. Ik had eerder al eens een fout van hem rechtgezet, nu staan we quitte zei Mertens na de wedstrijd".

Cercle schuift na het gelijkspel in Luik netjes mee op in de stand en volgt op drie lengtes van leider Club Brugge. "Met de kop van het klassement willen we eigelijk niet bezig zijn", legt de goalie uit. "Zaterdag tegen STVV zal het allesbehalve eenvoudig worden. We verwachten ons aan een zeer lastige wedstrijd. Sint-Truiden moet dringend punten pakken, de druk wordt daar met de weken opgevoerd", aldus Bram Verbist.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties