De Graeve: "Deal zo snel mogelijk rond krijgen"

Christophe van den Boom
| 104 reacties
De Graeve: "Deal zo snel mogelijk rond krijgen"
Foto: © SC
Word fan van Antwerp! 2824

Filip De Graeve, de man die wil investeren in Antwerp FC, gelooft nog altijd in een overname. Volgens hem is alles in orde, al beseft hij dat de overname flinke vertragingen oploopt.

“We spraken af om vrijdag niet op detail in te gaan of ruim te communiceren”, vertelt De Graeve in Gazet van Antwerpen. “Alles is in stelling gebracht om over te gaan tot een overname, want ook alle bancaire bevestigingen zijn in orde. Bepaalde mensen stuurden het bericht de wereld in dat er deadlines verstreken zijn, maar dat zijn nonsens: er zijn geen deadlines. We proberen de deal zo snel mogelijk en volgens het boekje rond te krijgen. Enkel bij een vijandige overname bestaat er een deadline. Dat is nu niet het geval.”

Vertragingen

De Graeve beseft dat de onderhandelingen vertragingen oplopen, maar daar heeft hij zijn redenen voor. “De mensen moeten weten dat de structuren bij Antwerp niet zo eenvoudig liggen. En ik geef grif toe dat er vertraging is, maar die extra tijd is nodig om alles correct te doen lopen.

En wat met de transfers? “Na 31 januari kunnen we toch nog transfers doen? Sowieso komen er drie transfervrije ex-internationals. Dat zijn niet degenen die bovenaan het lijstje staan, maar het is wel kwaliteit", bevestigt de kandidaat-overnemer. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties