Mignolet wil Benteke naar Anfield loodsen: "Natuurlijk ga ik met hem spreken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Mignolet wil Benteke naar Anfield loodsen: "Natuurlijk ga ik met hem spreken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Simon Mignolet was de afgelopen maanden de enige landgenoot op de loonlijst van Liverpool. Met de komst van Divock Origi komt daar sowieso verandering is. "Maar het zou nog leuker zijn om met drie te zijn", vertelt de Rode Duivel.

Cédric De Volder in Knokke-Heist

Divock Origi was ook dit seizoen al een speler van Liverpool, maar the Reds lieten de aanvaller nog een jaartje op huurbasis rijpen bij Lille OSC. "Het is leuk dat er sowieso een tweede Belg zal bijkomen", vertelt Simon Mignolet. "Ik ga mijn best doen om Divock wegwijs te maken in de stad."

De kans is overigens groot dat er een ware Belgische enclave komt op Anfield. The Reds doen er namelijk alles aan om Christian Benteke weg te kopen bij Aston Villa. "Ik heb Christian de voorbije dagen nog niet gesproken, maar heb wel de geruchten gevolgd via de media."

"We gaan niet belachelijk doen", besluit Big Si. "Natuurlijk ga ik hem vragen hoe de vork in de steel zit en natuurlijk ga ik met hem spreken over Liverpool. Het zou leuk zijn om volgend seizoen met drie Belgen bij Liverpool te spelen."

42 (!) miljoen euro

Voor de volledigheid: volgens de Engelse media zit zo'n transfer er echt wel aan te komen. Liverpool is niet gewoon geïnteresseerd in Benteke, maar bereidt momenteel ook een bod voor op de voormalige aanvaller van KRC Genk en Standard. The Reds hebben naar verluidt 42 (!) miljoen euro veil voor Benteke.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties