Sprokkels: Ribéry is terug, ex-Genk-speler stopt en zoon Wilmots voor het eerst in wedstrijdselectie

Redactie
| 2 reacties
Sprokkels: Ribéry is terug, ex-Genk-speler stopt en zoon Wilmots voor het eerst in wedstrijdselectie
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Onze redactie wordt dagelijks overstelpt door nieuwigheden en leuke weetjes. We bundelen alles in een handig overzicht. Zowel transfergeruchten als andere leuke zaken krijgen hier hun plek. Zelf iets gevonden? Laat het ons weten in de reacties.

  • Franck Ribéry trainde voor het eerst in negen maanden nog eens mee bij Bayern München. Als alles goed gaat, dan verschijn de Fransman binnenkort weer aan de aftrap voor de Duitse topclub. Ribéry sukkelde al die tijd met een enkelblessure.

  • Takayuki Suzuki. Kent u hem nog? De Japanner speelde in het seizoen 2002-2003 voor KRC Genk en het jaar erop voor Heusden-Zolder. Voorts speelde de aanvaller ook 55 keer voor zijn land. Vandaag liet Suzuki weten dat hij na afloop van dit seizoen definitief stopt met voetballen. Hij speelt nu nog bij JEF United Chiba.

  • De afgelaste wedstrijd tussen Sporting Lokeren en RSC Anderlecht zal doorgaan op woensdag 23 december om 20u30.

  • Moeskroen-Péruwelz – Sporting Charleroi gaat een dag eerder door. Op dinsdag 22 december om 20u30.

  • Opvallend selectienieuws bij STVV: Reno Wilmots, de zoon van bondscoach Marc, zit voor het eerst in de wedstrijdselectie voor een officiële wedstrijd. Het wordt dus uitkijken of hij in actie komt.

  • De Belgische voetbalbond (KBVB) gaat een partnership van 4,5 jaar aan met Matrix Fitness Benelux. Dat is een leverancier van fitnesstoestellen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties